Kiinteistövaihdannan palvelu

Ohjeet

Siirry ohjeiden sisällysluetteloon

Ongelmatilanteessa toimi näin

Palvelu ei anna laatia luovutuskirjaa eikä kiinnityshakemusta

Jos palvelu ei anna laatia luovutuskirjaa eikä kiinnityshakemusta, saattaa kiinteistöön kohdistua rekisterimerkintä, joka estää luovutus- tai kiinnitystoimien tekemisen palvelussa. Palvelu ilmoittaa tällaisista merkinnöistä ja tarkan rekisterimerkinnän näet rasitustodistukselta, jonka saat Maanmittauslaitokselta.

En saa ilmoitusta hakemuksen perille menosta

Varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein kohdassa Omat tietoni.

Mitä tekemälleni allekirjoitukselle tapahtuu jos palvelu lakkaa toimimasta sen aikana?

Mikäli allekirjoitus on onnistunut ja hakemus on tullut vireille, on siitä lähetetty viesti sähköpostiisi. Mikäli olet kytkenyt sähköpostiviesti-ilmoitukset päälle, saat ilmoituksen onnistuneesta allekirjoituksestasi myös siinä tapauksessa, kun kauppa ei ole vielä syntynyt ja kauppakirja odottaa muiden allekirjoituksia. Mikäli allekirjoituksesi ei onnistunut, ei lainhuuto tule vireille, eikä tästä tule ilmoitusta sähköpostiisi.

Saat seuraavan virheilmoituksen: "Palvelu ei tietoturvasyistä tue käyttämääsi selainversiota. Ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon."

Tarkista onko selaimesi ja sen versio tuettujen selaimien listalla. Mikäli selaimesi versio on listalla, mutta saat silti virheilmoituksen, tarkista ettei selaimessasi ole päällä yhteensopivuustila aiemman version kanssa.

versio: v14.4.2-12-gc850408591